Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden üç gün önce yaptığı paylaşım : Allah korkusu da mı yok!

Yeşilköy’de bir restoranda yemek yerken kurşun yağmuruna tutularak hayatını kaybeden Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun üç gün önce yaptığı sosyal medya paylaşım şok etti!

Eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğraması sonucu yaşamını yittirdi. 

Beşiktş ve spor camiasını şok eden olay sonrası soruşturma başlatıldı.

Eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'un  ölümünden üç gün önce sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşım adeta yürek yaktı. Sevenleri ve yakınları tarafından sosyal medyada yaptığı bu paylaşımı ölümü sonrası tekrar hatırlatıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu yaptığı paylaşımında '' Sporda adalet YOK, siyasette adalet YOK, ticarette, sosyal hayatta adalet YOK. Adaleti sağlayacak olanlar hakimler, hakemler vs. rahat bırakılsa belki olacak ama öyle bir durum da YOK. Haklının değil Güçlünün adaleti hakim. Peki bunu yapanlar da Allah Korkusu da mı YOK... '' ifadelerini kullanmıştı

Eski Beşiktaş yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun o paylaşımı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden üç gün önce yaptığı paylaşım : Allah korkusu da mı yok!

BJK'DEN AÇIKLAMA

Spor camiasında şok etkisi  yaratan silahlı saldırı üzerine Beşiktaş kulübünden de bir açıklama yapıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden üç gün önce yaptığı paylaşım : Allah korkusu da mı yok! - Resim : 2BJK'den yapılan açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.

SÜPERHABER / ÖZEL HABER

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden üç gün önce yaptığı paylaşım : Allah korkusu da mı yok! ile ilgili etiketler Beşiktaş şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.