Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde Ece Erken'den duygusal paylaşım

Ünlü sunucu Ece Erken'in henüz 7 aydır evli olduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak 2022'de olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ece Erken eşinin ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 yılları arasında ise Serkan Uçar'la evli olan Ece Erken, üçüncü evliliğini ise geçtiğimiz yıl Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yapmıştı. Serkan Uçlar'la evliliğinden Eymen adında bir oğlu bulunan 44 yaşındaki sunucu Ece Erken, Haziran 2021'de sürpriz bir kararla hayatını Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birleştirmişti. İkili evlendiklerini sosyal medyadan duyurmuştu.

Ece Erken evlendikten kısa bir süre sonra eşini kaybetmenin acısını yaşamıştı. Ece Erken'in henüz 7 aydır evli olduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçen yıl 27 Ocak'ta cinayete kurban gitmişti. Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de ortağı olduğu balık restoranında vurularak öldürülmüştü.

ECE ERKEN'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM


Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden tam 1 yıl geçti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ece Erken Twitter sayfasından "Bugün eşimi kaybedeli tam 1 yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum" mesajını yayınladı.

Ece Erken, Instagram sayfasından yapığı bir başka paylaşımda ise sevenlerinden dua istedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde Ece Erken'den duygusal paylaşım - Resim : 2

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde Ece Erken'den duygusal paylaşım - Resim : 3

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde Ece Erken'den duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.