'Timsah gözyaşları' yorumu acılı eş Ece Erken'i çıldırttı

Henüz 7 aylık evli olduğu eşi Şafak Mahmutyazıcığolu'nu geçtiğimiz Ocak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, takipçisinden fotoğrafına gelen yorumla adete çılgına döndü. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Ece Erken, 'timsah gözyaşları bitti galiba' şeklindeki yorumla çılgına döndü.

7 aylık evli olduğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 25 Ocak'ta kaybeden Ece Erken zorlu süreci atlatmaya çalışıyor. Kötü günlerinde oğlu Eymen'e sarılan ve yakın dostlarıyla vakit geçiren ünlü sunucu son olarak sosyal medya hesabından havuz başında verdiği pozlarını yayınladı.

'Timsah gözyaşları' yorumu acılı eş Ece Erken'i çıldırttı


3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlu Eymen ile birlikte çıktığı tatilden karelerini yayınlayan Ece Erken paylaşımına ''Herkes mutlu olsun inşAllah,Sevdiklerimize sağlıklı,uzun ömürler diliyorum🌸'' notunu düştü.

'Timsah gözyaşları' yorumu acılı eş Ece Erken'i çıldırttı - Resim : 2

ECE ERKEN'İ SİNİRLEDİREN YORUM


Ece Erken paylaşımına bir takipçisinden gelen "Timsah gözyaşları bitti galiba hani ilaçla ayakta duruyordun" şeklindeki yorumla neye uğradığını şaşırdı. Ünlü sunucu takipçisinin yaptığı bu yorumuyla adeta çileden çıktı.

Erken, takipçisinin bu yorumuna "Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? evladım her gün mutsuz mu görsün? başınıza gelir yapmayın" sözleriyle karşılık verdi.

'Timsah gözyaşları' yorumu acılı eş Ece Erken'i çıldırttı


'MAHMUTYAZICIOĞLU' SOYADINI SİLDİ

Öte yandan, Ece Erken, geçtiğimiz günlerde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun soyadını Instagram biyografisinden silmişti. Bu durumu fark eden bir takipçisinin "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusuna "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için... Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum" yanıtını vermişti.

 

 

'Timsah gözyaşları' yorumu acılı eş Ece Erken'i çıldırttı ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.