Sadece yüksek IQ'lular bu hatayı 10 saniye içinde bulabiliyor!

İki kedisiyle televizyon izleyen bir adamın görünüşte sıradan bir resmi aslında gözden kaçması kolay bir hatayı içeriyor. Yalnızca yüksek IQ'lu kişiler bu hatayı 10 saniye veya daha kısa sürede fark edebiliyor...

Oturma odası resmindeki hatayı beş saniye veya daha kısa sürede anlayabilirsiniz, muhtemelen diğer insanlara oranla daha etkileyici bir IQ'nuz vardır.

Söz konusu resim, evinde kanepede dinlenirken televizyon karşısında fincandan çay içen bir adamı gösteriyor. Yan ışığın açık olduğu göz önüne alındığında, bu resim bir akşam sahnesi gibi görünüyor.

Ayrıca resimdeki adamın iki kedisiyle birlikte televizyondan bir şey izlediği gözüküyor. İlk bakışta hiçbir şey yanlış görünmüyor, ancak daha yakından bakıldığında çok önemli bir hata göze çarpıyor.

Gözlem becerilerinizi gerçekten teste tabi tutan bu bulmaca, hem yaratıcı hem de analitik yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiriyor.

Tabii ki, her şeyde olduğu gibi, bir beyin jimnastiği yapmak zaman ve çaba gerektirir, bu yüzden biraz daha uzun sürdüyse cesaretiniz kırılmasın. 

PEKİ RESİMDEKİ HATA NE?

Gördüğünüz gibi, buradaki hata sehpanın sadece üç ayağı olması. Bir kez fark ettiğinizde gerçekten çok bariz görünen bu hata eğer gerçek hayattan bir sahne olsaydı, şüphesiz masa her yere devrilir ve üzerindeki çay muhtemelen kedilerin üzerine dökülürdü.

Sadece yüksek IQ'lular bu hatayı 10 saniye içinde bulabiliyor!

 

Sadece yüksek IQ'lular bu hatayı 10 saniye içinde bulabiliyor! ile ilgili etiketler IQ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.