Abdullah Ağar: Ermenistan'ın kısa sürede 6 bin askeri öldü!

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından, Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarına ilişkin sahadan aldığı bilgileri paylaştı. Ağar, işgalci Ermenistan kuvvetlerinin bugüne kadar 6 bin civarında zayiat verdiğini ve bu kayıpları itiraf edemediğini bildirdi.

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve çok sayıda yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.  Cephede bozguna uğrayan Ermenistan güçleri geri çekilmeye başladı.

Cephedeki çatışmalar sürerken Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ağar, Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarına ilişkin sahadan aldığı bilgileri paylaşarak, işgalci Ermenistan kuvvetlerinin bugüne kadar 6 bin civarında zayiat verdiğini ve bu kayıpları itiraf edemediğini iddia etti.

Ağar'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

''Sahadan aldığım bilgiler ve yaptığım hesaplamalar Ermenistan ordusunun 6.000 civarında zayiat verdiğini gösteriyor.  Bu korkunç bir rakam. Hiçbir devlet kendi halkından bu kadar insanın ölmesine kayıtsız kalamaz.

''AZERBAYCAN'IN ELİNDE 700 CESET VAR''

Şu an sadece Azerbaycan’ın elinde 700 civarında ceset var. Ermenistan’ın yaşamış olduğu en büyük baskı ve uyguladığı sansür bu noktada. Can kayıplarını itiraf edemiyor. Ortaya çıkarsa Ermenistan’ın büyük bir travmayla, infialle, istikrarsızlıkla karşı karşıya kalacağı ortada.

Ermenistan ordusunda yaşanan kırılmaların, cepheden kaçmaların, savaşa katılmayı reddetmelerin altında da temelde bu yatıyor. Öleceklerini, imha olacaklarını görüyorlar. Eğer, Ermenistan yönetimi bu şekilde dayatmaya devam ederse, binlerce Ermeni Askeri daha ölecek!

''SURİYE'DE BİLE BU KADAR TERÖRİST ÖLMEDİ''

İhtiraslı Paşinyan işgal ettiği toprakları terk etmek yerine, NATO’ya Türkiye’yi şikayet edin, “SİHA’ların kullanılmasını engelleyin’ diyor.

Bu kadar Ermeni’nin ölmesinin arkasında, Paşinyan’ın öngörüsüzlüğü, ihtirasları, menfaatleri, bağımlılıkları var. Bir de Paşinyan’ı ve Ermenistan’ı kullanan ülkelerin parmağı!

En sıcak dönemlerde bile Suriye’de, Libya’da, Yemen’de, Irak’ta ‘bu kadar dar zaman aralığında’ bu kadar çok insan ölmedi.

En yoğun imhalardan birinin yaşandığı ve ~ 2 ay süren Afrin-ZDH’nda bile 5.000+ terörist imha edildi.''

Abdullah Ağar: Ermenistan'ın kısa sürede 6 bin askeri öldü! ile ilgili etiketler Abdullah Ağar Azerbaycan Ermenistan asker ölüm dağlık karabağ paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.