Sadece günler kaldı! Faizsiz olarak 20.000 TL’ye kadar nakit desteği almak için acele edin!

İhtiyaç kredisi faizleri sıfıra indi. Nakit ihtiyacı çekenler için son gün 31 Ocak! 20.000 TL’ye varan yüzde 0 faiz fırsatı devam ediyor. Faizsiz kredi ve taksitli avansta son fırsat…

Yurt içinde görülen yüksek enflasyon, yaşam pahalılığı ve diğer olumsuz ekonomik unsurlar sonrasında vatandaşların nakit ihtiyaçları da bir hayli arttı. Artan bu nakit ihtiyacına yönelik çözümler ise bankalardan gelmeye devam ediyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları sıfıra çekildi.

Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında yüzde 0 faizle 20.000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan herkese ödeme yapılması hedefleniyor. Şatları sağlayan tüm vatandaşlar 10.000 TL ihtiyaç kredisi ve 10.000 TL taksitli avansı uygun vadeler ve yüzde 0 faiz oranları ile kullanabilecek.

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ DEVAM EDİYOR!

Akbank’ın %0 Faizli Toplam 20.000 TL’ye Varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası devam ediyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi kapsamında 10.000 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. Akbank Mobil’i indirerek, ‘’Akbanklı olmak istiyorum’’ adımlarını izleyen ve ilk defa uzaktan müşteri edinim sürecini tamamlayan müşteriler krediden yararlanabilmektedir.

Yüzde 0 faizle ve 10.000 TL’ye kadar kullandırılacak ihtiyaç kredisi 12 ay vade ile geri ödenebiliyor. 1.000 TL ile maksimum 10.000 TL arasında tüm nakit ihtiyaçları için ilk defa Akbank Mobil’den müşteri olanlar krediden yararlanabilecek.

FAİZSİZ TAKSİTLİ AVANS KAMPANYASI!

Sadece günler kaldı! Faizsiz olarak 20.000 TL’ye kadar nakit desteği almak için acele edin!

Akbank tarafından ayrıca 10.000 TL’ye kadar yüzde 0 faiz oranları ile taksitli avans fırsatı da sunuluyor. 6 ay vadeli ve 10.000 TL’ye kadar faizsiz olarak kullandırılacak taksitli avans için yine Akbank Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma sürecinin tamamlanması ve ayrıca ilk defa Axess ve Wings karta başvuru yapılması gerekmektedir.

FAİZSİZ KREDİ VE TAKSİTLİ AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için Akbank Mobil üzerinden ‘’Akbanklı olmak istiyorum’’ butonu ile uzaktan Akbanklı olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Taksitli Avans başvurusu için ayrıca ilgili kredi kartlarına başvurulması ve başvuruların onaylanmış olması gerekmektedir.

Sadece günler kaldı! Faizsiz olarak 20.000 TL’ye kadar nakit desteği almak için acele edin! ile ilgili etiketler faiz kredi Kampanya Akbank
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.