Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları

Rol gereği sinsi bir şeytanı oynayan Melis Sezen, rolünün hakkını iyi veriyor. Bu yüzden de izleyiciyi hem diziye hem de kendine hayran bıraktırmayı başarıyor.

Kanal D ekranlarında ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisi, 28.bölümüyle de izleyicilerini kendine hapsetti. Orijinal filminden bile daha çok tutulan dizi, kaliteli oyuncuları ile reytingleri kaptı.

Dizi aslında bir BBC yapım ürünüdür. Doctor Foster isimli filmden uyarlandı. Ancak onu bile sollayarak izleyiciden tam not aldı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Meliz Sezen’in baş rollerini oynadığı Sadakatsiz dizisi her bölümünde ayrı bir olay ile ekranlara çıkıyor.

Sezon Finali Yakında

İzleyici kitlesi büyük olan film, 4 bölüm sonra sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sadakatsiz dizisi Eylül ayında yeniden izleyicileri ile buluşmak için şimdiden gün sayıyor. Öyle ki 28.bölümde yayınlanan olaylar dizinin akışını daha da heyecanlı hale getirdi.

Cansu Dere, Asya karakteri ile biliniyor. Asya ve Derin’i son bölümde Derin’in annesi Nazan ve babası Faruk kaçırmıştı. Ancak bu bölümde her ikisi de kurtulmayı başardı.fakat Derin’in sinsi planları ile yine yerinde rahat durmayıp şeytanca tavırlar sergilediği görüldü.

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları

Öyle ki Derin, Asya’yı kendisini öldüreceği yönünde suçladı. Her şeyin planlı olarak yapıldığını, Derin’in anne ve babasından kendisini öldürmek için gün istediğini ifade etti.

Rolünün Hakkını Veriyor

Rol gereği sinsi bir şeytanı oynayan Melis Sezen, rolünün hakkını iyi veriyor. Bu yüzden de izleyiciyi hem diziye hem de kendine hayran bıraktırmayı başarıyor. Başarısını Sadakatsiz dizisi ile daha da ileriye taşıyan güzel oyuncu, deliren bir Derin karakteri ile izleyenleri hayrete düşürüyor.

Dizinin başladığı zamanlarda sakin, hanım hanımcık ve masum gibi görülse de gün geçtikçe içinden bir şeytanın çıktığı görülüyor. Volkan’a karşı duyduğu saplantılı bir aşk yüzünden her şeyi yapabilecek bir hale gelmiştir.

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 2

Dizinin sevenleri, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Derin’in artık delirdiği kanısını paylaşıyor. Hatta ‘şeytani gülüş sergileyen bir Derin’ ifadeleri ile oyuncunun işinin hakkını verdiğini bir kez daha görmüş olduk. 

Sosyal medyada komik paylaşımlara da yer olan güzel oyuncu,’şeytan size ulaşamadığında Derin’i yollar’ ifadeleri dikkat çekti. Bazı kişiler de kadınların bu şekilde erkek delisi olarak canlandırılmasını hoş karşılamadıklarını dile getirdi.

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 3

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 4

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 5

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 6

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları - Resim : 7

 

Sadakatsiz'de Böyle Şeytanlık Görülmedi! Derin İçin Öyle Paylaşımlar Geldi ki! İşte Sosyal Medya Paylaşımları ile ilgili etiketler derin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.