Sadakatsiz Derin oyun kurarken oyunun içine düştü! Derin öldürüldü mü, kaçırıldı mı? DOCTOR FOSTER'da ne oluyor?

Sadakatsiz 31 Mart akşamı 24. bölümü ile ekrana geldi. Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz'de Derin, uyarlandığı dizi DOCTOR FOSTER'daki gibi ölüyor mu?

Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan dizi Sadakatsiz 24. son bölümü ile yine izleyicisine heyecanlı anlar yaşattı. Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un rol aldığı dizinin son bölümüne ise Derin karakterinin kayboluşu damga vurdu. Dizinin takipçiler, bölüm sonrası Derin'in tıpkı Doctor Foster'daki gibi öleceğini düşünüyor. Ancak Sadakatsiz dizisinin senaristleri herkeri ters köşe yapabilir.

Sadakatsiz Derin ölüyor mu sorusu dün akşamdan bu yana izleyenlerin en çok merak ettiği sorulardan. Sadakatsiz dizisinin uyarlandığı Doctor Foster'da Kate karakterinin bir benzeri olan Derin, bütün planları yaptı. Her şeyi ayarladı.

Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Evi dağıtıp çıkmadan önce Volkan'ı panikle arayan Derin, telefonu kapatırken gülümseyerek "bu iş tamam" dedi. Ancak arkasını döndüğünde Asya'nın koruyucu meleklerini gördü. Yani Asya'nın tedavi ettiği karı koca. Derin'i tek başına yakalayan bu çift, Asya'nın etrafında adeta onu korumak için görevlendirilmiş melek pozisyonundalar. Derin'in Asya'ya yaptıklarını fark edip onu öldürecekler mi, kaçıracaklar mı?

Dizinin senaryosuna dair sosyal medyada birçok öngörü bulunsa da yine gerçek Sadakatsiz'in 25. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

 

Sadakatsiz Derin oyun kurarken oyunun içine düştü! Derin öldürüldü mü, kaçırıldı mı? DOCTOR FOSTER'da ne oluyor? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz Derin Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.