Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz 31. bölüm ne zaman?

Sadakatsiz bu hafta neden yok sorusu izleyenler tarafından merak edilmekte. Sadakatsiz 31. bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. Yakın bir zamanda ekranlara sezon finali ile veda edecek olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü ile ilgili son dakika haberi sonrasında Sadakatsiz 31. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu merak konusu oldu.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen reyting rekortmeni dizilerinden Sadakatsiz’in 26 Mayıs akşamında yayınlanması beklenen 31. bölümünden kötü haber geldi. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmayacağı belirtildi.

26 MAYIS SADAKATSİZ BU HAFTA NEDEN YOK?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz 31. bölümü ile 26 Mayıs Çarşamba akşamında yayınlanmayacak. Sadakatsiz’in yayınına neden ara verildiği konusunda net bir açıklama henüz yapılmadı.

Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz 31. bölüm ne zaman?

SADAKATSİZ 31. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sadakatsiz dizisinin 31. yeni bölümünün gelecek hafta 26 Mayıs Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir.

Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz 31. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz 31. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz 31. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.