Sadakatsiz Asya'ya kim saldırdı?

Sadakatsiz Asya'ya kim saldırdı sorusunun yanıtı haberimizde. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz son bölümde Doktor Asya'ya saldıranın kim olduğu izleyenlerin en çok merak ettiği konulardan oldu.

Sadakatsiz Asya'ya kim saldırdı merak ediliyor.

SADAKATSİZ ASYA'YA KİM SALDIRDI?

Sadakatsiz dizisinin final sahnesinde Asya yüzü maskeli biri tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan eve girmeden önce öncelikle kamera sistemini devre dışı bırakmıştır. Ardından eve girerek Asya’ya saldırdı. Final sahnesinde gerçekleşen bu olay izleyiciyi meraklandırdı. Aya’ya saldıranın Volkan olduğu düşüncesi de akıllardan silindi çünkü Volkan o saatlerde oğlu Ali ile birlikteydi.


İzleyici bu saldırıyı Volkan’ın yaptırdığını düşünüyor. Bu işi Nil’in sevgilisi Selçuk’a yaptırmış olma ihtimali var. Volkan’ın yanı sıra bu işi Gönül’ün yaptırdığını düşünen bir kesim de var ama bu durum onun işine yaramaz. Çünkü Volkan bu nedenle daha çok Asya ve oğlunun yanında durur. Akıllara gelen diğer isim ise Haluk. Asya’ya kimin saldırdığını net olarak bilmiyoruz ama dizinin orijinal yapımında bunu yaptıran Haluk’un adamı idi. Bunun yanı sıra dizinin orijinalinde başka bir ayrıntı var. Turgay aslında lanse edildiği gibi birisi değil ve Haluk’un adamı. Tabi bu durum orijinal senaryo ile ilgili. Senarist orijinal senaryonun yolundan giderse ilerde bunlarla karşılaşacağız. Final sahnesinde Asya’nın saldırganın kafasına vazo ile vurması sonucu saldırganın ölüp ölmediği merak konusu oldu.

Sadakatsiz Asya'ya kim saldırdı? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz Asya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.