Sacramento Kings ile Brooklyn Nets maçında Terence Davis rüzgarı esti

NBA'de Sacramento Kings ile Brooklyn Nets kıyasıya mücadele etti. Terence Davis, 31 sayı ile takımının galibiyetine katkıda bulundu.

NBA’de normal sezon mücadelesinde Sacramento Kings, kendi evinde Brooklyn Nets‘i konuk etti.

Sacramento, baştan sona üstün götürdüğü maçı 153-121 kazandı ve derecesini 7-6‘ya getirdi. Brooklyn ise 6-9‘a geriledi ve 12. sıraya kadar düştü.

Sacramento’da Terence Davis 31 sayı – 9 ribauntla mücadele ederken Kevin Huerter 19 sayıyla oynadı. Domantas Sabonis 17 sayı – 7 ribaunt – 7 asistle önemli katkı sağladı. Harrison Barnes 16 sayı, Malik Monk ise 15 sayı üretti. Yıldız oyuncu De’Aaron Fox 24 dakikada 14 sayı – 9 asist yaptı. Trey Lyles ise 12 sayıyla çift haneye çıkan bir diğer isim oldu.

Brooklyn tarafında Kevin Durant 27 sayı attı ancak yetersiz kaldı. Edmond Sumner 18 sayı, Cam Thomas 12 sayı, Ben Simmons 11 sayı, Yuta Watanabe 11 sayı üretti.

Sacramento Kings ile Brooklyn Nets maçında Terence Davis rüzgarı esti ile ilgili etiketler Terence Davis NBA Sacramento Kings
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.