Şaban Vatan neden hapis cezası aldı? Şaban Vatan kimdir?

Şaban Vatan neden hapis cezası aldı, Şaban Vatan kimdir soruları araştırılmaya başlandı. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın Giresun da yaşanan şüpheli ölümünün ardında kızı için adalet arayan babası Şaban Vatan, Canikli'nin açtığı dava karşısında 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Şaban Vatan neden hapis cezası aldığına dair detaylar haberimizde.

Şaban Vatan neden hapis cezası aldı konusu gündem oldu. 2018 yılında ölen kızının ardından adelet arayan Şaban Vatan, eski Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin açtığı davada hapis cezası aldı. Herkesi şaşırtan bu hapis cezasını bir video ile sosyal medyadan açıklayan Şaban Vatan herkesi şaşırttı. Bizde sizler için araştırdık Şaban Vatan neden hapis cezası aldı, Şaban Vatan kimdir?

Şaban Vatan neden hapis cezası aldı?

Şaban Vatan, eski Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye hakaret ettiği ve "Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirdiği veya yaydığı" gerekçesiyle para cezasına ve 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Vatan hakkındaki hükmün açıklanması ertelendi.

Şaban Vatan neden hapis cezası aldı? Şaban Vatan kimdir?

Şaban Vatan kimdir? Rabia Naz Vatan olayı nedir?

Şaban Vatan 12 Nisan 2018 tarihinde ölen kızı için adalet arayışında bulunmaktadır. Rabia Naz Vatan'ın ölümü, 12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun vefat etmesi olayıdır. Rabiz Naz Vatan, evinin giriş katındaki babası Şaban Vatan'ın dükkanı önünde yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümü sosyal medyada ve Türkiye kamuoyunda uzun süre tartışılmıştır. Ölümün nasıl gerçekleştiği, İçişleri Bakanlığı müfettişleri, savcılık, emniyet, adli tıp ve TBMM tarafından ayrı ayrı araştırılmış olmasına rağmen ölüm sebebi Türkiye kamuoyunda halen tartışma konusu olmaya devam etmektedir.

 

Şaban Vatan neden hapis cezası aldı? Şaban Vatan kimdir? ile ilgili etiketler Nurettin Canikli şaban vatan kimdir şaban vatan olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.