Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da alevi kavgasına dahil oldu! Yöneticide aranan vasıf olmalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral'ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin sözlerine tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Yöneticide aranan vasıf mezhep değil; dürüstlük, adalet, ehliyet ve liyakat olmalıdır," dedi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı için kullandığı ifadeler tartışma konusu yarattı.

MERAL AKŞENER VE ORAL, KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ

Oral'ın, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Sünni kesim açısından endişedir" sözleri partisinde ve Millet İttifakında karışıklığa neden oldu. İyi Partili Oral, partisi tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Oral, Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi.

KARAMOLLAOĞLU ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Millet İttifakında yer alan Saadet Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'da tartışmaya dahil oldu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu, üzüntüsünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

''YÖNETİCİDE ARANAN VASIF OLMALI MEZHEP DEĞİL''

"Sayın Kılıçdaroğlu ve Alevi vatandaşlarımıza yönelik sarf edilen ayrıştırıcı ve ötekileştirici ifadelerden dolayı üzüntümü belirtmek isterim. Yöneticide aranan vasıf mezhep değil dürüstlük, adalet, ehliyet ve liyakat olmalıdır. Aday belirleme kriterlerinde liyakatin değil de ırkın veya mezhebin aranması ülkemize, insanımıza ve geleceğimize yapılabilecek en büyük kötülüktür."

 

 

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da alevi kavgasına dahil oldu! Yöneticide aranan vasıf olmalı ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Alevi kavgası Halil İbrahim Oral
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.