Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu?

Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu? Twitter ve birçok sosyal medyada gündem olan 3 yaşındaki bebeğin trajik ölümü araştırılmaya başladı. Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu?

Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu? Çorum’da yaşayan 3 yaşındaki R.E.Ş yaşadığı kalp rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İncelemede aslında, annesinin birlikte olduğu erkek tarafından cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Rüzgar Efe’nin annesi Z.B.Y “Oğlum öldüğü gün kabızdı. Kanaması olsa ben görürdüm. O gün oğlumun altını ben değiştirdim. İstismar olayını kabul etmiyorum” diyor. B.Ç. ise, “Eve herhangi birileri girmiş olabilir” diyor.

Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu?

Bunun üzerine polis ekipleri anne Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından "nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar" suçlarından adli makamlara sevk edilen anne ve erkek arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu?

Rüzgar Efe kimdir? Rüzgar Efe neden öldü? 3 yaşındaki çocuğa ne oldu? ile ilgili etiketler Twitter'daki 3 yaşındaki çocuk 3 yaşındaki çocuğa ne oldu? rüzgr efe kimdir rüzgar efe neden öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.