Rusya'yı destekleyen Doğu Perinçek'in Aydınlık Gazetesi'nden Zelenskiy hamlesi! O videoyu servis ettiler

Ukrayna'da bir zamanlar siyasi ve sosyal konulardaki hiciv ağırlıklı şovlarıyla öne çıkan Vladimir Zelenskiy, Erdoğan ve Türkiye ile ilgili de oyunlar sahnelemişti. O videoyu, Rusya'nın Ukrayna işgali sırasında Putin'i destekleyen Doğu Perinçek'in Aydınlık Gazetesi yeniden servis etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eski bir komedi programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dalga geçtiği oyunun videosu yeniden dolaşıma sokuldu.

Rus medyasından Sputnik'in daha önce yayınladığı videoyu, Rusya'nın Ukrayna işgali sırasında Putin'i destekleyen Doğu Perinçek'in Aydınlık Gazetesi yeniden servis etti.

Rusya-Ukrayna krizinin başlangıcından itibaren Zelenskiy ile yakın temasta olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasını açma çabası olarak görülen hamle ile Erdoğan'ın arabulucuk çizgisinden çıkarılması hedeflendiği yorumları yapıldı.


NE OLMUŞTU?

Devlet başkanı olmadan önce Ukrayna'nın popüler komedi programı Veçernıy Kvartal'da siyasi ve sosyal konulardaki hiciv ağırlıklı şovlarıyla öne çıkan Vladimir Zelenskiy, 'Türk Mahallesi' adlı şovunu 'Haremler yaşasın' diyerek açmış, "Erdoğan, bıyıklı hamamböceği. Bizi hapse atacaklarını mı sanıyorsunuz? En fazla 300 kırbaç cezası keserler" demişti. Gösteri sırasında Ukraynalı oyuncular, Erdoğan'ın görev süresinin uzunluğu hakkında da birçok espri yapmıştı.

Rusya'yı destekleyen Doğu Perinçek'in Aydınlık Gazetesi'nden Zelenskiy hamlesi! O videoyu servis ettiler ile ilgili etiketler Ukrayna video Zelinskiy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan skeç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.