Rusya'dan İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil 13 üst düzey yönetici hakkında yaptırım kararı!

Rusya, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın da aralarında bulunduğu 13 üst düzey yönetici hakkında yaptırım kararı aldı.

Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgalin ardından başta ABD olmak üzere Avrupa ülkelerinin yaptırımlarına maruz kalan Rusya'dan karşı hamle geldi.

ARALARINDA BORİS JOHNSON DA VAR

Rusya, oligarklarına sert yaptırımlar uygulayan İngiltere'nin başbakanı Boris Johnson'un da dahil olmak üzere 13 isim hakkında yaptırım kararı aldı. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ve Savunma Bakanı Ben Wallace de yaptırım listesindeki isimler arasında.

 

İNGİLTERE'DEN İLK AÇIKLAMA

Karar sonrası İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bu adım, Londra'nın Rusya'yı uluslararası alanda izole etmeyi amaçlayan dizginsiz siyasi kampanyasına bir yanıt olarak atıldı." ifadesi yer aldı.

 

Rusya'dan İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil 13 üst düzey yönetici hakkında yaptırım kararı! ile ilgili etiketler Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.