Rusya-Ukrayna savaşı için geliyorlar! 'Sahada sadece Wagner değil, 10 şirketin paralı askerleri var'

Prof. Dr. Esat Arslan, Rusya - Ukrayna cephesinde yaşanan son gelişmeleri SuperHaber YouTube kanalında ele aldı.

Emekli tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan'ın SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile gerçekleştirdiği canlı yayında, Rusya - Ukrayna cephesinde yaşanan son gelişmeler ve dünyanın dört bir yanından savaş için gelen yabancı askerlerin bağlı olduğu özel şirketleri masaya yatırdı.

"Sadece Wagner değil, alanda 10 şirketin paralı askerleri var" ifadelerini kullanan Prof. Arslan, RSB, anti terör askeri şirketi, MAD, MS Group'un bu şirketlerden sadece bazıları olduğunun altını çizdi. Yabancı askerlerin doğrudan Putin'e bağlı olduklarını ve ondan emir aldıklarını aktaran Arslan, RSB'nin direk Zelenskiy'i yakalamak üzere görevlendirildiğini belirtti.

"Ukrayna'nın içinde yabancı savaşçılardan 'uluslararası lejyon' adıyla alt bölüm oluşturuldu. Yabancı savaşçılardan medet umanlar iflah olmaz" diyen Prof. Dr. Esat Arslan, Zelenskiy'in akıl hocası Bernard Henri Levy'in bağlı olduğu Fransız istihbarat birliği DGSE'nin de sahada olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Esat Arslan'ın açıklamaları şu şekilde;

Akan bir kan var. Şubat'ta anlaşma yapmaya hazırlanan Rusya ve uzamasını isteyen Çin lideri Şi Cinping düşünülmeli. Sadece Wagner değil, alanda 10 şirketin paralı askerleri var. Bu şirketler doğrudan Putin'e bağlıdır, Putin bu yabancı askerlere direk emir verir. Security dediğimiz birliklerdir. RSB şirketi, direk Zelenskiy'i yakalamak üzere görevlendirdi. FZB, SVR, BND, GRU Rus askeri istihbarat şirketleri bunlardan sadece bazıları. Ukrayna'nın içinde yabancı savaşçılar 'uluslararası lejyon' adıyla yabancılardan alt bölüm oluşturdu. Yabancı savaşçılardan medet umanlar iflah olmaz. Fransız istihbarat birliği DGSE, Zelenskiy'in akıl hocası Bernard Henri Levy de sahada. Yabancı savaşçılar aslında yabancı mütecavizdir, tecavüzcüdür.

Prof. Dr. Esat Arslan'ın açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

Rusya-Ukrayna savaşı için geliyorlar! 'Sahada sadece Wagner değil, 10 şirketin paralı askerleri var' ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Prof. Dr. Esat Arslan yabancı askerler wagner

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.