RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTIN’İN TÜRKİYE ZİYARETİ NEDEN ERTELENDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in Gara'da PKK'nın lider kadrosundaki terörist Yunus Demir'i imha ettiği operasyonun perde arkasını, Putin’in ertelenen Türkiye ziyaretini, Başak Demirtaş’ın adaylıktan çekilmesinden sonra Selahattin Demirtaşın şifreli mesajını ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın F-35 projesine dönüş sinyalini tartıştı.

''TERÖR ELEBAŞI YUNUS DEMİR, IRAK'TA PENÇE-KİLİT OPERASYONLARINA KARŞI TERÖR SALDIRILARINI PLANLIYORDU''

Bozkurt, ''Terör elebaşı Yunus Demir  PKK/HPG'nin konsey üyesidir. Kırmızı bülente aranıyordu. Demir, Irak'ta Pençe-Kilit operasyonlarına karşı terör saldırılarını planlıyordu. Demir'in MİT ajanlarının uzun saha çalışmalarından sonra yeri belirlendi ve ardından Gara'da düğmeye basıldı. Yunus Demir, 1995'te terör örgütüne katıldı. Irak'ın kuzeyinde ve yurt içinde faaliyetler gösterdi. Çok sayıda karakol baskınının organizasyonunu yaptı.

''TÜRKİYE'NİN SEÇİM SÜRECİNDEN SONRA BAZI POLİTİKALARDA 14 MAYIS ÖNCESİNDEKİ KODLARA DÖNÜŞ OLABİLİR''

Putin'in ziyaretinin neden ertelendiğine dair soru işaretlerimiz var. Putin'in ziyaretinin ertelenmesinin sebeplerinden biri de Türkiye'nin seçim sürecine girmesi ve Rusya temasının ön planda olmaması. ABD'nin şu sıralar çok yoğun baskısı var. İsveç'in NATO üyeliği, Baltık'daki gerilim, S-400 ve F-35 meseleleri bir mesaj olabilir. Rusya ile düşmanlık hem Rusya'ya hem de Türkiye'ye zarar verir. Türkiye'nin seçim sürecinden sonra bazı politikalarda 14 Mayıs öncesindeki kodlara dönüş olabilir. Cumhurbaşkanı seçimi sürecinden sonra ABD'ye karşı biraz gardımızı indirdik. Yumuşak ton yerel seçimden sonra eskiye dönebilir.

''ERBAKAN SOYİSMİNİN YÜRÜTTÜĞÜ BİR DURUM SÖZ KONUSU''

Yeniden Refah Partisi'nin kendisini test etmek istediği yönünde iddialar söz konusu. 1994'te Yeniden Refah Partisi'nde çok güçlü bir lider vardı. Yeniden Refah Partisi, 94 ruhunu ve başarısınız bulamazlar. Şu an sadece genel başkan partisi görüntüsü veriyor. Erbakan soyisminin yürüttüğü bir durum söz konusu.

''DEMİRTAŞ İLE DEM PARTİ CHP'YE ÇAKMAYA BAŞLADI''

Demirtaş gücünü test etti. Demirtaş ile DEM yönetimi ortak hareket konusunda anlaştı. Selahattin Demirtaş hani siyaseti bırakmıştı. Demirtaş siyasete dönüş manevrasını Başak Demirtaş üzerinden yaptı. Demirtaş ile DEM Parti anlaştı. Artık militanlaşacaklar. CHP'ye çakmaya başladılar, anlaşma iddiaları zayıfladı.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTIN’İN TÜRKİYE ZİYARETİ NEDEN ERTELENDİ? ile ilgili etiketler Başak Demirtaş DEM Parti Selahattin Demirtaş Kandil Rusya Türkiye Hakan Fidan ABD Dışişleri Bakanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.