Rus temizlik görevlisi Wagner Grubu'nu ve askeri önlemleri umursamadan işine devam etti

Rusya'da Rus paralı asker grubu Wagner'in isyanı ve darbe girişimi, Putin tarafından çok sert bir açıklama yapılarak karşılandı. Rus ordusu ve Wagner grubu arasındaki gerilim sürerken bir temizlik görevlisinin askeri önlemleri umursamadan işine devam ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Rusya'da paralı asker grubu Wagner, darbe girişiminde bulundu. Rus Devleti ile Wagner grubu arasında kriz büyüdü ve Rostov'da önemli askeri önlemler alındı.

Grubun lideri Prigojin hakkında silahlı isyana teşvik suçundan dava açıldı, Moskova, Rostov ve bazı bölgelerde güvenlik önlemleri artırıldı.

Putin bu durumu bir 'Darbe' olarak niteledi ve cezasının en sert biçimde verileceğini belirtti.

TANKLAR ARASINDA TEMİZLİĞE DEVAM ETTİ

Tüm bunlar yaşanırken bölgede yaşayan vatandaşlar da hayatlarına devam etmeye çalışıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise gündem oldu.

Bir temizlik görevlisinin çevresinde alınan askeri önlemleri ve tankları umursamadan işine devam edip yeri süpürmesi sosyal medyada gündem oldu.

Rus temizlik görevlisi Wagner Grubu'nu ve askeri önlemleri umursamadan işine devam etti ile ilgili etiketler Yevgeniy Prigojin Rusya Temizlikçi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.