Rus tankları Kiev'e girdi! 'Putin 'büyük Rus' rüyasına, eski SSCB'ne doğru adım adım gidiyor!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan'ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in bu haftaki konuğu SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt oldu. Demir, Bozkurt ve Özkan, canlı yayında, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ikinci gününde yaşanan son gelişmeler ile Putin'in yeni planlarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı NATO Olağanüstü Zirvesi'nde alınacak kararları, işgalle birlikte akaryakıta gelen yeni zammı, savaştaki Montrö Boğazlar Sözleşmesi krizinin detaylarını masaya yatırdı.

"UKRAYNA VE KİEV'DEN SONRA PUTİN'İN KAFASINDA 'BÜYÜK RUSYA' İÇİN, BELARUS VE SINIR ÜLKELER VAR"

Metehan Demir, "Putin birden fazla askeri harekatı ve algı operasyonunu gerçekleştiriyor. Kiev'e ve Donbass'a ayrı politika uyguluyor. Savaş sokaklara girdiği zaman yıllarca kanayan bir yaraya döner. Dışarıdan provoke edenlere, yabancı servis faaliyetlerine dikkat etmek lazım. Putin büyük Rus rüyasına doğru adım adım, eski SSCB'ne doğru gidiyor.  NATO'dan ve BMGK'dan bir şey çıkmaz. Ukrayna kaderine terk edildi. Önümüzde birden fazla çatışma, savaş ve psikolojik harekatı gördüğümüz bir süreç var. Ukrayna ve Kiev'den sonra Putin'in kafasında 'büyük Rusya' için, Belarus ve sınır ülkeler var. Putin Kiev'i işgal etmeyecek, kafasında başka bir şey var ama Batı'da ben de varım demek için hırçınlığın perde arkasında bir şey çevirebilir." sözlerini kullandı.

"NATO'DAN DANIŞMANLAR YA DA RUSYA İLE BAĞLANTILI BİRİLERİ UKRAYNA'YI KURBAN ETTİ"

Ceyhun Bozkurt, "Minsk metni kabul edilebilirdi, NATO üyelik hedefinden vazgeçildiği söylenerek askeri harekatın kozları Rusya'dan alınabilirdi. Rusya satranç tahtasında oynar gibi çok iyi oynadı. Ukrayna yönetimi içine sızan unsurlar var, NATO'dan danışmanlar ya da Rusya ile bağlantılı birileri Ukrayna'yı kurban etti. Kamu binalarının önünde çatışmaları çıktı, Zelenskiy Lviv'e götürülebilir." şeklinde konuştu.

Metehan Demir ve Ceyhun Bozkurt'un açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Rus tankları Kiev'e girdi! 'Putin 'büyük Rus' rüyasına, eski SSCB'ne doğru adım adım gidiyor!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Ceyhun Bozkurt Rusya Ukrayna

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.