Rus saldırıları sürüyor! Ukraynalılar geceyi geçirmek için metro istasyonlarına sığındı

Rusya’nın hava saldırılarından korkan Ukraynalılar başta başkent Kiev ve Harkov olmak üzere geceyi metro istasyonlarında geçiriyor. Rus işgali altındaki Harkov’un Belediye Başkanı İgor Terehov, Harkov halkından metro istasyonlarından çıkmamalarını istedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya hava saldırılarından korkan Ukraynalılar başta başkent Kiev ve Harkov olmak üzere geceyi metro istasyonlarında geçiriyor. Metro istasyonlarına sığınan halk, yerlere serdikleri gazeteler ve battaniyeler üzerine uyumaya çalışıyor.

İstasyonlarda, çok sayıda yaşlı, kadın ve çocuğun bulunduğu belirtilirken, halka su ve gıda yardımı yapıldığını ifade edildi.

Rus saldırıları sürüyor! Ukraynalılar geceyi geçirmek için metro istasyonlarına sığındı

Rus işgali altındaki Harkov’un Belediye Başkanı İgor Terehov, halkın sığındığı metro istasyonuna giderek, halka sağduyu olmaları çağrısından bulundu.

Terehov, “Saat 15.00’te kente bomba düştüğü için size metro istasyonlarına inme çağrısında bulundum. Tren ve metro seferlerini durdurma talimatı verdim” ifadelerini kullanarak, Harkov halkından metro istasyonlarından çıkmamalarını istedi.

Rus saldırıları sürüyor! Ukraynalılar geceyi geçirmek için metro istasyonlarına sığındı ile ilgili etiketler Ukrayna metro Rusya Ukrayna savaşı Rusya saldırısı sığınak kiev Harkov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.