RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den dikkat çeken eleştiri: Eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin katıldığı bir toplantıda son dönemde ekranlarda olan popüler dizileri eleştirdi. "Reyting denilen bir canavar var. Reyting olmadan hiçbir şey olmuyor ama reyting alacağız diye de bütün değerlerimizi, kanunlarımızı, bir tarafa mı bırakacağız?" diyen Şahin'in "Açık söylüyorum size, eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum" sözleri dikkat çekti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) işbirliğinde gerçekleştirilen 4. Medya Buluşması İstişare Toplantısı'na katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin son dönemdeki popüler dizileri eleştirdi.

'Reyting denilen bir canavar var. Reyting olmadan hiçbir şey olmuyor ama reyting alacağız diye de bütün değerlerimizi, kanunlarımızı, bir tarafa mı bırakacağız?' diyen Şahin 'Açık söylüyorum size, eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum' açıklamasıyla dikkat çekti.

"ÖYLE DİZİ VAR Kİ HANGİ KANALDA OYNARSA OYNASIN CEZA YER"

Şahin, toplantıda, "Bu dizi şu kanalda olsaydı ceza yemezdi?" söylemlerinin yanlış olduğunu da dile getirerek, "Mümkün değil, öyle dizi var ki her yerde ceza yer. Öyle dizi var ki hangi kanalda oynarsa oynasın müeyyide uygulanmaz. Bunun kanalla alakası yok, benim fikri yapımla alakası yok, benim anlayışımla alakası yok." ifadelerini kullandı.

"BAŞTAN SONA ŞİDDET CİNSELLİK Mİ YAPALIM?"

Yapımcıların nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgi veren Şahin, reyting eleştirilerinin ardından 'En çok reyting alan konu şiddet. Baştan sona şiddet mi yapalım? En çok reyting alan cinsellik, baştan sona mı yapalım?' diyerek sert çıktı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den dikkat çeken eleştiri: Eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum! ile ilgili etiketler Ebubekir Şahin RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.