Ronaldo'nun yeni evinde yok yok!

Al-Nassr kulübü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun gelmesi için yüklü maaşın yanında pek çokta olanak sundu. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre Ronaldo ve ailesinin yaşayacağı evde müthiş imkanlar yer alıyor

Al-Nassr kulübü Ronaldo’nun gelmesi için yüklü maaşın yanında pek çok imkânda sundu. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre Ronaldo ve ailesinin yaşayacağı evde müthiş olanaklar yer alıyor

Portekizli yıldız isteği doğrultusunda mini bir futbol sahası, ufak bir basketbol sahası, açık ve kapalı havuz, sauna odası, masa tenisi odası gibi imkanlar var. Ayrıca özel lüks arabalar da Ronaldo ve ailesine tahsis edilecek. Söz konusu görüntülerde Ronaldo’nun yeni evinin ihtişamlı görüntüsü dikkatleri çekiyor.

Cristiano Ronaldo'nun yıllık maşı kaç para?

Al Nassr Kulübünün, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kaldıran ve 140 golle turnuva tarihinin en skoreri olan Portekizli futbolcu ile 2,5 sezon için 500 milyon avro (yaklaşık 535 milyon dolar) karşılığında anlaştığı basına yansıdı.

 

Ronaldo'nun yeni evinde yok yok! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.