Ronaldo'nun tecavüz davasında flaş iddia: Avukatları, davacı kadını tehdit etti

Manchester United forması giyen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo hakkında 2009 yılından bu yana süren tecavüz davasında yeni bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldızın avukatılarının davacı Kathryn Mayorga'yı tehdit ettiği iddia edildi.

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'ta kaldığı otelde bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldızı savunan avukatları, davayı açan Kathryn Mayorga'yı polise konuşması durumunda anlaşmayı iptal edecekleri yönünde tehdit ettiği iddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre söz konusu iddia bir mahkeme tutanağına yansıdı. Mayorga'nın avukatı Leslie Mark Stovall yaptığı açıklamada tehdit iddialarını doğrulayarak, müvekkilinin polislerle görüşmeyi bir anda kestiğini ve bunun nedeninin Ronaldo'nun avukatlarının kendisini tehdit etmesi olduğunu söyledi. Stovall "Davalının avukatları tarafından halka ifşa edilmek ve küçük düşürülmekle tehdit edildi. Ve bu e-postalarda belgelendi" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl Ronaldo'nun avukatları, Mayorga'nın avukatını bir bilgisayar korsanından çalıntı belgeler aldığını iddia ederek eleştirdi.

Haziran ayında mahkeme belgelerinde Stovall & Associates firmasındaki avukatların Football Leaks aracılığıyla “avukat-müvekkil iletişimi” etiketli evrakları aldıklarını yazdılar.

NE OLMUŞTU?

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo 12 Haziran 2009'da Palms Hotel and Casino'da Mayorga'ya tecavüz ettiğini şiddetle reddetti.

37 yaşındaki golcü, 276.000 sterlinlik bir "sus" ödemesini kabul ettiği bir hukuk davasında suçlayan kişiyle anlaştı, ancak şimdi 56 milyon sterlin daha tazminat talep ediyor. Polis soruşturmasının düşürülmesine rağmen, hukuk davası devam ediyor.

Ronaldo'nun tecavüz davasında flaş iddia: Avukatları, davacı kadını tehdit etti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Tecavüz dava avukat Tehdit las vegas
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.