Ronaldo'dan ders gibi hareket! Gazlı içecekleri kaldırdı

Euro 2020 şampiyonasında Macaristan karşılaşması öncesi basın toplantısına çıkan Portekiz milli takım oyuncusu Cristiano Ronaldo, basın toplantısında sağlık dersi verdi.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Euro 2020 F grubu karşılaşmalarından Macaristan-Portekiz maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Sandalyesine yerleşir yerleşmez masanın üzerindeki gazlı içecekleri kaldıran Ronaldo bir de mesaj verdi.

Euro 2020'deki ilginç olay şöyle gelişti: Macaristan-Portekiz maçı öncesi toplantı salonunda yerine oturan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, önündeki iki gazlı içecek şişesini kaldrıdı. Daha sonra su şişesini eline alarak "Su için" dedi.

Başarılı futbolcunun sağlık mesajı verdiği video dünya çapında paylaşım rekoru kırarken, sosyal medya kullanıcıları, "Ronaldo, bu yüzden Ronaldoé yorumları yaptı.

Ronaldo'dan ders gibi hareket! Gazlı içecekleri kaldırdı ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo EURO 2020 macaristan portekiz su mesajı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.