Ronaldo Van Persie'ye özendi, taraftara dil çıkardı!

Cristiano Ronaldo, Osasuna maçında rakip takım taraftarlarına dil çıkarttı. Bu hareket van Persie'nin Beşiktaş maçındaki hareketini hatırlattı.

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 3-1 mağlup ederken, Cristiano Ronaldo'nun mücadeleki hareketi tartışma yarattı.

Portekizli yıldız, Robin van Persie'nin Beşiktaş maçında tribünlere yaptığı ve öncesinde PFDK'dan 3 maç ceza aldığı, ardından Tahkim Kurulu tarafından cezası 2 maça indirilen dil çıkarma hareketinin bir benzerini yaptı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Cristiano Ronaldo, Real Madrid'in 2-1 önde olduğu 76. dakikada gelişen atakta kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaparak ağları sarstı. Ancak öncesinde yardımcı hakemin ofsayt bayrağını görmeyen ve hakemin düdüğünü duymayan Ronaldo'ya, Osasuna taraftarları oyunu geciktirdiği nedeniyle tepki gösterdi.

Ronaldo pozisyonun ardından hakeme düdüğü duymadığını belirtti ve kendisine tepki gösteren kale arkası tribünlere bakarak dil çıkardı. Osasuna tribünleri bu harekete de tepki gösterdi, ancak oyun kaldığı yerden devam etti.

Ronaldo Van Persie'ye özendi, taraftara dil çıkardı! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Real Madrid osasuna dil çıkarma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.