Ronaldo geldi, teknik direktör gitti: Soyunma odasında gerilim

Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Al-Nassr takımının teknik direktörü Rudi Garcia ile yollar ayrıldı. Yaşanan ayrılığının sebebinin Garcia'nın soyunma odasında takımla olan kötü ilişkisi olduğu belirtiliyor.

Abaistan ligi takımlarından Al-Nassr'da teknik direktör Rudi Garcia'nın görevine son verildi. Ronaldo'nun da forma giydiği takımda son dönemde futbolcular ile teknik direktör arasında sorunlar olduğu konuşuluyordu.

Marca'nın haberine göre; Fransız teknik adamın, takımın sportif sorunları ve özellikle soyunma odasıyla olan kötü ilişkisi sebebiyle eleştirilerin odağı olduğu ifade edildi.

Al-Nassr'da ligin bitimine 7 maç kala Al-Ittihad'a kaybedilen 3 puan sonrasında takımın 2. sırada yer alması yönetim için bardağı taşıran son damla oldu.

Garcia'nın soyunma odasında oyuncularıyla yaşadığı gerilimin bardağı taşıran son damla olduğu ifade edilirken, bu durumun Fransız teknik adamın ayrılığının tetikleyicisi olduğu vurgulandı.

Rudi Garcia, Al-Nassr ile çıktığı 26 karşılaşmada maç başına 2.27 puan ortalaması yakalamıştı.

Ronaldo geldi, teknik direktör gitti: Soyunma odasında gerilim ile ilgili etiketler Al Nassr Cristiano Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.