Roland Garros 2021 hangi kanalda? Maçlar nasıl izlenir? Saat kaçta başlıyor?

Roland Garros sezonun ikinci Grand Slam turnuvasıdır. 24 Mayıs'ta başlayan eleme karşılaşmaları sonrası 31 Mayıs 13 Haziran arasında ana tablo maçları oynanacak. Tenisseverlerin merakla beklediği Roland Garros 2021 hangi kanalda yayınlanacak? Maçları nasıl izleyebilirsiniz?

Sezonun ikinci Grand Slam turvunası olan Roland Garros hangi kanalda yayınlanacak sorusu, tenisseverlerin merakla araştırdığı sorulardan biri oldu. Birbirinden önemli tenis maçlarının oynanacağı 2021 Roland Garros Eurosport ekranlarında olacak.

31 Mayıs-13 Haziran arasında oynanacak Roland Garros hangi kanalda?

Aynı zamanda Türkiye'de Grand Slam tenis turnuvalarının yayınlayıcısı olan Eurosport, Roland Garros 2021'i ekrana getireceğini açıkladı. 31 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasındaki ana tablo maçlarını ve 24 Mayıs’ta başlayacak eleme karşılaşmalarını, Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Roland Garros Eleme Maçları Eurosport 2’de

Her yıl Roland Garros ana tablo maçlarını ekranlara getiren Eurosport, bu yıl eleme mücadelelerini de tenisseverlerle buluşturacak. 24 Mayıs Pazartesi günü başlayacak eleme karşılaşmalarını, her gün Eurosport 2 ekranlarından takip edebileceksiniz.

Eurosport spikeri Emre Yazıcıol tarafından yapılan paylaşıma göre her gün Türkiye saati ile 11.30’dan itibaren eleme karşılaşmaları Eurosport 2’den naklen yayınlanacak.

RolandGarros elemeleri, pazartesiden itibaren Eurosport 2’de naklen yayınlanacak. Her gün tsi 11.30.

Roland Garros 2021 hangi kanalda? Maçlar nasıl izlenir? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Melis Birkan roland garros 2021 hangi kanalda roland garros hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.