Rıdvan Dilmen: Derhal, amasız, fakatsız, Fenerbahçe'nin bu hocayla ilişkisi kesilmeli!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği merak konusu... Sarı-Lacivertliler'de başkan Ali Koç'un Portekizli hocayla milli arada yolları ayırması bekleniyor. Rıdvan Dilmen 2-2'lik Kayserispor maçının ardından, "Ya Ali Bey, neden bu kadar kötülük yapıyorsun kendine? Bindir uçağa gitsin. İbre sana doğru dönüyor. Gönder! Bak 2-1 kazansa Fenerbahçe belki de göndermeyecek. Bazen kazanırken kaybediyorsunuzdur anlayamazsınız" dedi.

Fenerbahçe 12. haftada evinde Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler son 4 lig maçında sadece 1 puan alabildi. Zirvenin 11 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de gözler Ali Koç'a çevrildi. Başkanın teknik direktör Vitor Pereira kararı merak ediliyor...

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Portekizli çalıştırıcıyla yolların ayrılması gerektiği yönündeki ısrarını yineledi. %100 Futbol programında maçı değerlendiren Dilmen, "Barcelona daha 10. haftada teknik direktör değişikliğine gitti. Tottenham da değiştirdi olmayınca. Çin'de ve zaten 3 kulübün oynadığı Portekiz'de şampiyon olmuş biriyle olmaz. CV zayıf... CV'yi de geçtim, otorite zayıf" dedi. Rıdvan Dilmen'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

İBRE SANA DÖNÜYOR ALİ BEY

"Ya Ali Bey, neden bu kadar kötülük yapıyorsun kendine? Bindir uçağa gitsin. İbre sana doğru dönüyor. Gönder! Bak 2-1 kazansa Fenerbahçe belki de göndermeyecek. Bazen kazanırken kaybediyorsunuzdur anlayamazsınız."

"Sezen Aksu, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses hep en son çıkar. Futbolda böyle değildir. Sen elindeki sanatçıyı en son oynatamazsın! En fazla 2-2 yaparsın öyle yaparsan. Elinde Mesut Özil diye bir futbol sanatçısı var."

"Derhal, amasız, fakatsız, Fenerbahçe'nin bu hocayla ilişkisi kesilmeli."

Rıdvan Dilmen: Derhal, amasız, fakatsız, Fenerbahçe'nin bu hocayla ilişkisi kesilmeli!

 

Rıdvan Dilmen: Derhal, amasız, fakatsız, Fenerbahçe'nin bu hocayla ilişkisi kesilmeli! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Ali Koç Mesut Özil Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.