Reza Zarrab serbest mi bırakıldı?

ABD'de tutuklu bulunan Reaz Zarrab'ın serbest bırakıldığı iddia edildi.

ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını deldiği iddiasıyla Mart 2016’dan bu yana tutuklu bulunan Türkiye ve İran vatandaşı Reza Zarrab’ın, serbest bırakıldığı iddia edildi.

ABD Federal Hapishane Bürosu’nun (BOP) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 09135-104 kayıt numaralı 33 yaşındaki Zarrab dün salıverildi.

reza

AVUKATI: TEKNİK BİR HATA

Zarrab'ın avukatı ise durumun teknik bir hatadan kaynaklandığını, mivekkilinin salıverilmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Federal Cezaevi kayıtlarına göre ise Zarrab, 9 Eylül günü salıverilmiş olarak gözüküyor.

Avukatının açıklamalarına rağmen ABD Federal Hapishane Bürosu'nun kayıtlarında Zarrab'ın salıverilmiş olarak gözükmesi zihinlerde soru işaretlerine neden oldu.

ABD ile son yaşanan gerginliğin ardından bu gelişmenin bir FETÖ manipülasyonu da olabileceği ihtimali de göz ardı edilmiyor.

NEW YORK BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

DHA'nın ulaştığı New York Güney Bölgesi Başsavcılığı yetkilileri, Zarrab'ın halen hapiste olduğunu, Pazartesi günü de Türkiye saati ile 19.00'da yargıç karşısına çıkarılacağını söyledi. Başsavcılık yetkilileri, Zarrab'ın serbest bırakıldığı söylentilerine yol açan Federal Hapishaneler Bürosu'na ait sitede 'serbest bırakıldı' olarak görünmesinin teknik bir yanlışlıktan kaynaklandığını belirtti.

Reza Zarrab serbest mi bırakıldı? ile ilgili etiketler Reza Zarrab salıverildi mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.