Reyting sonuçları: 27 Şubat Salı! "Mehmed: Fetihler Sultanı" beklenen başarıyı elde edemedi!

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 27 Şubat Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 27 Şubat Salı reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 27 Şubat Salı reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları: 27 Şubat Salı! "Mehmed: Fetihler Sultanı" beklenen başarıyı elde edemedi!

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU?

Total'de 1.sırada Show TV’de izleyiciyle buluşan “Bahar”, 2. sırada Atv’de yayınlanan “MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması”, 3.sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, TRT1’in yeni dizisi “Mehmed Fetihler Sultanı” 9. sırada yer aldı. 

AB'de 1.sırada “Bahar”, 2.sırada “MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması”, 3.sırada TRT1’de ilk bölümü yayınlanan “Mehmed Fetihler Sultanı” yer aldı. ABC’de ise 1.sırada “Bahar”, 2. sırada “MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması”, 3.sırada “Survivor All Star” yer aldı.

 MEHMED: FETİHLER SULTANI BEKLENEN BAŞARIYI ELDE EDEMEDİ

TRT1, tarihi dizilerine bir yenisini ekleyerek "Mehmed: Fetihler Sultanı" adlı dizide İstanbul'un fethini ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatıyor. Bu özel yapım, hem Fatih Sultan Mehmed'in hem de İslam dünyasının önemli isimlerinden Eyüp el Ensari'nin hayatına dair kapsamlı bilgiler sunuyor.

Tüm bunlara ek olarak dizi, 27 Şubat akşamı ekranlara gelen yeni bölümüyle beklenen başarıyı elde edemedi. Dizi Total reyting sonuçlarında 9. sırada yer aldı. 

Reyting sonuçları: 27 Şubat Salı! "Mehmed: Fetihler Sultanı" beklenen başarıyı elde edemedi! ile ilgili etiketler reyting
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.