Reyting sonuçları 25 Ekim 2022 Salı: Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 25 Ekim reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 25 Ekim Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 25 Ekim Salı reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

Reyting sonuçları 25 Ekim 2022 Salı: Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba

26 EKİM ÇARŞAMBA 2022 REYTİNG SONUÇLARI

25 Ekim tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv’de izleyiciyle buluşan “Ben Bu Cihana Sığmazam”, 2. sırada Kanal D’de ekrana gelen “Üç Kız Kardeş”, 3.sırada “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Üç Kız Kardeş”, 2.sırada “Ben Bu Cihana Sığmazam”, 3.sırada TV8’de yayınlanan “Masterchef Türkiye”  yer aldı.

Reyting sonuçları 25 Ekim 2022 Salı: Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba - Resim : 2

Reyting sonuçları 25 Ekim 2022 Salı: Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba ile ilgili etiketler reyting 25 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.