Reyting sonuçları 24 Nisan 2023 Pazartesi!

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 24 Nisan Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 24 Nisan Pazartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 24 Nisan Pazartesi reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 24 Nisan 2023 Pazartesi!

24 NİSAN PAZARTESİ REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU? 

24 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Alparslan: Büyük Selçuklu", 2. sırada Fox TV'de yayınlanan "Yasak Elma", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Alparslan: Büyük Selçuklu", 2.sırada Star TV'de yayınlanan "Ömer", 3.sırada "Yasak Elma" yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada "Alparslan: Büyük Selçuklu", ikinci sırada "Yasak Elma", üçüncü sırada "Ömer" yer aldı.

Reyting sonuçları 24 Nisan 2023 Pazartesi! ile ilgili etiketler reyting 24 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.