Reyting sonuçları 23 Nisan 2023 Pazar: Teşkilat, Survivor, FOX Haber

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 23 Nisan Pazar reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 23 Nisan Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 22 Nisan Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 23 Nisan 2023 Pazar: Teşkilat, Survivor, FOX Haber

23 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI 

23 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Teşkilat”, 2. sırada TV8’de yayınlanan “Survivor”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Teşkilat”, 2.sırada ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster”, 3.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Ego” yer aldı.

Reyting sonuçları 23 Nisan 2023 Pazar: Teşkilat, Survivor, FOX Haber ile ilgili etiketler reyting 23 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.