Reyting sonuçları 11 Nisan 2023 Salı

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 11 Nisan Salı reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 11 Nisan Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 11 Nisan Salı reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 11 Nisan 2023 Salı

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU 11 NİSAN SALI?

11 Nisan Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Total'de birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ise ilk sırada Aile, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Aile özet yer aldı. 20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Aile, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 UC KIZ KARDES KANAL D
2 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 ATV ANA HABER ATV
5 AILE SHOW TV
6 ESRA EROL'DA ATV
7 TETIKCININ OGLU FOX
8 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 SURVIVOR TV8

Reyting sonuçları 11 Nisan 2023 Salı ile ilgili etiketler 11 Nisan reyting
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.