Reha Muhtar vasiyetini açıkladı

Reha Muhtar vasiyetini açıkladı. Çocuklarına bıraktığı vasiyette yalısının kimseye satılmamasını ve devredilmemesini talep eden Muhtar, "5 yıl önce bana bir şey olursa çocuklarıma bıraktığım bir vasiyet var. Alın terim ve günde 18 saatlik emeğimle aldığım yalıdan tek bir kişi girmesin. Allah büyük, bu vasiyete Allah ve Türkiye tanık" ifadelerini kullandı.

Bir dönemin ünlü haber spikeri Reha Muhtar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vasiyetini açıkladı. Muhtar, çocuklarına bıraktığı vasiyette yalısının kimseye satılmamasını ve devredilmemesini talep etti.

 ''YALIDAN TEK BİR KİŞİ GİRMESİN''

2007 – 2010 yılları arasında birliktelik yaşadığı Deniz Uğur'dan Mina Deniz ve Poyraz Deniz adında iki çocuğu bulunan 63 yaşındaki Reha Muhtar, çocuklarına bıraktığı vasiyeti açıkladı.


Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Reha Muhtar, "5 yıl önce bana bir şey olursa çocuklarıma bıraktığım bir vasiyet var. Alın terim ve günde 18 saatlik emeğimle aldığım yalıdan tek bir kişi girmesin. Kayıtlıdır. Bütün önlemleri alındı. Allah büyük, bu vasiyete Allah ve Türkiye tanık. Her nerede ve nasıl yaşatılıyorsanız" ifadelerini kullandı.

REHA MUHTAR


Kızı Mina Muhtar'ın velayetini geçici olarak Deniz Uğur'a bırakan Reha Muhtar, oğlu Poyraz'a ise bakmaya devam ediyor.

reha muhtar

 

Reha Muhtar vasiyetini açıkladı ile ilgili etiketler Deniz Uğur vasiyet Reha Muhtar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.