Reha Muhtar, Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti

Ünlü haber spikeri Reha Muhtar'ın 2007 – 2010 yılları arasında birliktelik yaşadığı Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını öne sürerek ikiz çocuklarının velayetinin sürekli olarak kendisine verilmesi için dava açmıştı. Reha Muhtar, Deniz Uğur'un ikiz çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti. Konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Reha Muhtar, ''13 yıldır 3. kez çocuklar mahkemede sürünüyor'' diyerek Deniz Uğur'a ateş püskürdü.

Oyuncu Deniz Uğur çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu. İkiz çocuklarından Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Deniz Uğur'a verilmiş, Poyraz ise baba Reha Muhtar'da kalmıştı. Deniz Uğur, velayet davası açtığı Reha Muhtar'a "Akli melekeleri yerinde değil" diyerek yeni bir dava daha açtı. Uğur, çocukların can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti. Uğur, Muhtar'ın sağlık kuruluşuna sevk edilmesi talep etti.

Reha Muhtar, Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, Deniz Uğur'un kendisine yeniden dava açması karşısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan eden Reha Muhtar, Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

 

''13 YILDIR 3. KEZ ÇOCUKLAR MAHKEMEDE SÜRÜNÜYOR''


Reha Muhtar, çocuklarının annesi Deniz Uğur'un "Akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu" öne sürerek açtığı velayet davasının ardından sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. Muhtar yaptığı açıklamasında "Bu nasıl bir anne" diyerek isyan etti. Ünlü televizyoncu paylaşımında, "1.5 yaşında para aldı kaçırdığı çocukları babaya verdi. Annelik yapmadı. 13 yıldır çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorum. Hanımefendi her enflasyonda çocukları kaçırıp velayet davası açıyor. 13 yıldır 3. kez çocuklar mahkemelerde sürünüyor. Bu mu annelik!" ifadelerini kullandı.

 Reha Muhtar, Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti


NE OLMUŞTU?

Gazeteci Reha Muhtar 2007 yılında oyuncu Deniz Uğur ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Çiftin 6 Mayıs 2009 tarihinde, Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikiz çocukları dünyaya gelmişti. Reha Muhtar, ikizlerinin annesi Deniz Uğur ile 2010 yılında protokol imzalayarak ayrılmıştı. Protokol gereği Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayetinin 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar'da kalmasına karar verilmişti. Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur'un çocuklarını istediği zaman Muhtar'ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceği maddesi de yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur bu protokole itiraz etmiş ve çocuklarının yanında kalmasını istemişti. Bunun üzerine İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açmıştı. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemenin yolunu tutmuştu. Deniz Uğur'un çocuklarının şiddet gördüğünü iddia etmesi ile mahkeme anne Deniz Uğur'a 2 aylık geçici velayet vermişti.

Reha Muhtar, Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti

Reha Muhtar, Deniz Uğur'un çocuklarını almak için yaptığı operasyonlara isyan etti ile ilgili etiketler Reha Muhtar deniz uğur velayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.