Recep İvedik 4 filminin konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimlerdir?

21 Aralık Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Recep İvedik 4 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Recep İvedik 4 hangi kanalda? Recep İvedik 4 oyuncuları kimlerdir?

21 Aralık Kanal D yayın akışında yer alan Recep İvedik 4 adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Recep İvedik 4 2014 yılında vizyona girmiştir. Recep İvedik 4 filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Serinin dördüncü filminde Survivor eğlencesi de ekleniyor. Peki, Recep İvedik 4 filminin konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimlerdir?

Recep İvedik 4 Filminin Konusu Nedir?

Şahan Gökbakar'ın televizyon için yarattığı ve ardından maceralarını sinemaya uyarlamaya devam ettiği Recep İvedik, üç filmlik serisine bir film daha ekliyor. Çekimleri Maldivler'de tamamlanan filmde, Recep İvedik'in Maldivler'deki serüvenine tanık olacağız. Recep İvedik, mahallesindeki çocuklardan kurulu futbol takımının antrenörüdür. Ancak düzenli olarak idman yaptıkları araziyi sermaye sahibi biri satın alacaktır. Recep'in ise buna izin vermeye niyeti yoktur. Recep'e göre araziyi kurtarmanın tek yolu para bulup kendisinin satın almasıdır. Bulabildiği tek çözüm ise Survivor'a katılıp büyük ödülü kazanmaktır. Recep, burada Karayip korsanlarıyla karşılacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.

Recep İvedik 4 filminin konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimlerdir?

Çamaşırhane prodüksiyon şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Togan Gökbakar yer alırken, senaryosu Şahan Gökbakar'a ait.

Recep İvedik 4 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Togan Gökbakar

Oyuncular: Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Cem Korkmaz

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 21 Şubat 2014 / 1s 57dk

 

Recep İvedik 4 filminin konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler recep ivedik 4 filminin konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.