Real Madrid Shakhtar Donetsk maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçında Real Madrid ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Real Madrid Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. haftasında Real Madrid sahasında Shakhtar Donetsk’i ağırlıyor. Lider konumda olan ve zirveyi kimseye kaptırmamak isteyen Real Madrid evinde Ukrayna temsilcisini devirmeyi planlıyor.

Real Madrid Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçında Santiago Bernabeu’da 5 Ekim 2022 Çarşamba akşamında saat 22.00’da başlayacak Real Madrid Shakhtar Donetsk karşılaşması EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Real Madrid Shakhtar Donetsk maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Tarihlerinde daha önce 6 kez karşı karşıya gelen her iki takımdan Real Madrid bu maçların 4’ü kazanırken Shakhtar Donetsk’inde 2 galibiyeti bulunmakta. Son olarak 3 Kasım 2021 tarihinde oynanan mücadeleyi ise Real Madrid 2-1 kazandı.

Stat: Santiago Bernabeu
Tarih: 5 Ekim 2022 Çarşamba
Saat: 22.00
Yayın: EXXEN

Real Madrid Shakhtar Donetsk maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Real Madrid Shakhtar Donetsk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.