Real Madrid dünya tarihinin en iyi kadrosunu kurmaya kararlı! Gündeme bomba gibi düşen isim herkesi çıldırtacak

Dünya devi Real Madrid, kadrosunu kusursuz hale getirmek için çalışmalarını devam ettiriyor. Kylian Mbappe ve Alphonso Davies ile görüşmeler yürüten İspanyol devinin bir başka hayali de Liverpool'un İngiliz yıldızı Trent Alexander-Arnold'ı transfer etmek.

Real Madrid sözleşmesinin son yılına girmeye hazırlanan yıldız futbolculara kanca atmaya devam ediyor. Alphonso Davies haberlerinin ardından LaLiga devi için şimdi de Trent Alexander-Arnold iddiası ortaya atıldı.

REAL MADRID'DE TRENT ALEXANDER-ARNOLD SESLERİ

Relevo'da yer alan habere göre Real Madrid, Trent Alexander-Arnold'ı radarına aldı. Başarılı sağ bekin Liverpool ile sözleşmesi 2025 yılında bitiyor.

Trent Alexander-Arnold'ın Liverpool ile henüz yeni sözleşme imzalamadığı ve müzakerelerde de ilerleme sağlanamadığı haber detayında yer aldı.

BİRÇOK AVRUPA EKİBİ PEŞİNDE

Real Madrid'in yanı sıra birçok Avrupa kulübünün Trent Alexander-Arnold'ın peşinde olduğu vurgulandı.

25 yaşındaki sağ bekin kariyeriyle ilgili kararını vermediği, Real Madrid de İngiliz futbolcu ve Liverpool ile henüz temas kurmadığı kaydedildi.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD'UN SEZON KARNESİ

Bu sezon tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Trent Alexander-Arnold 2 gol, 10 asistlik skor katkısı verdi.

Real Madrid dünya tarihinin en iyi kadrosunu kurmaya kararlı! Gündeme bomba gibi düşen isim herkesi çıldırtacak ile ilgili etiketler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.