Rasim Ozan Kütahyalı neden kovuldu?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'deki işine son verildi. Beyaz Futbol programında önceki gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdiği ırkçı ve cinsiyetçi sözleri tepkilere sebep oldu. Tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol programından kovuldu. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu mu? Neden kovuldu? Detaylar haberimizde...

Derin Fubol programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıklayan sunucu Ertem Şener, tehdit gibi sözler savurdu. Ertem Şener, “Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi. Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdiği ırkçı ve cinsiyetçi sözleri tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol programından kovuldu. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu mu? Neden kovuldu? Rasim Ozan Kütahyalı Boşnaklara ne dedi? Detaylar haberimizde...

5854143e0f25441cd4c03a30

RASİM OZAN KÜTAHYALI BEYAZ TV'DEN KOVULDU!

Boşnaklara yönelik çirkin sözleri tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı artık Beyaz TV'de program yapamayacak.
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol isimli programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevine son verildi.
Kütahyalı, programın 19 Kasım 2017'de yayınlanan bölümünde, Boşnaklara yönelik çirkin bir bel altı ifade sarf etmiş ve büyük tepki toplamıştı. Boşnak asıllı Türk sporcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kütahyalı'nın bu çirkin ifadesi karşısında savcıları göreve çağırmıştı.
Kütahyalı, gün içerisinde Twitter hesabından bir özür metni yayımladı fakat tepkileri dindiremedi.

ERTEM ŞENER AÇIKLADI

Derin Futbol isimli programın moderatörü Ertem Şener, bu akşam yayınlanan bölümün ilk dakikalarında Rasim Ozan Kütahyalı'yla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Şener, açıklamasında "Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabii bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim olaydan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak." ifadelerini kullandı.

ERTEM_TEHDAT

ERTEM ŞENER'DEN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMALAR

Derin Fubol programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıklayan sunucu Ertem Şener, tehdit gibi sözler savurdu. Ertem Şener, “Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi.

Boşnakların protestosunu ‘FETÖ’ diye nitelendiren Şener, tehdit etmediğini savunmak için yazdığı tweeti daha sonra sildi.

bosnakpro2

"RASİM GELECEK HESAP VERECEK"

Rasim Ozan Kütayalı'nın ırkçı ve cinsiyetçi sözlerinin ardından Boşnak bir grup Beyaz TV'nin önünde toplanarak "Rasim gelecek, hesap verecek" sloganları attı. TOMA'lar önlem için bina önüne geldi.

cropped_content_bosnak-gocmeni-hidayet-turkoglundan-rasim-ozan-kutahyaliya-sert-sozler_7aMFL9eKbTmVkCz

BOŞNAK GÖÇMENİ HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA SERT SÖZLER

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri damga vurdu. Kütahyalı'nın sözlerine Boşnak göçmeni olan Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu da sert tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'de yaptığı ve çok tepki alan yoruma sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından şimdide bir başka Boşnak kökenli isim Hidayet Türkoğlu'ndan da ROK'a ağır sözler geldi.

HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Aslen Boşnak göçmeni olan Türkoğlu, "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz." dedi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN IRKÇI İFADE

Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın ırkçı ve belden aşağı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı.

Melih Gökçek'in annesinin Kosovalı, eşi Nevin Gökçek'in ise Boşnak kökenli olduğunu hatırlatan Boşnaklar Gökçek'e de özür çağrısı yaptı. RTÜK de göreve davet edilirken, Beyaz TV'nin telefonları tepkiler nedeniyle kilitlendi.

Programcı Abdulkerim Durmaz, Galatasaray'ın Başakşehir'e 5-1'lik mağlubiyetinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı'nın Bank Asya kredisiyle aldığı yalısına göndermede bulunarak "R.O.K hayırlı olsun evladım Başakşehir konutlarından 5+1 daire almışsın" yazmıştı.

775414

SAFFET SANCAKLI AÇIKLADI

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı, kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak s..." olarak nitelendirdi.
MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da Kütahyalı'nın sözlerine kayıtsız kalmadı ve "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım." açıklamasını yaptı.

"O ŞEREFSİZ AN İTİBARIYLA KOVULMUŞTUR"

Sancaklı, gece saatlerinde de yeni bir açıklama yaptı ve "Rasim Ozan Kütahyalı denen o şerefsiz an itibarıyla Beyaz TV'den kovulmuştur" dedi.

SAFFET SANCAKLI'DAN AĞIR SÖZLER

Turkiyegundemi.com sitesi'nin haberine göre, Beyaz TV'nin Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında "Kusturmalı Boşnak saksosu" diyerek, yaptığı ırkçı hakarete, MHP'nin futbolcu kökenli ve Balkan Türkü olan Saffet Sancaklı'dan çok sert tepki geldi.
Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı: "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek'in kendisine "haberim yok olaydan" dediğini kaydetti.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya ateş püsküren Saffet Sancaklı "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım."

İŞTE BOŞNAK VE BALKAN DERNEKLERİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMA YAPTI

İşte o açıklama:

aAAklama

RASİM OZAN KÜTAHYALI AÇIKLAMA YAPTI

Rasim Ozan Kütahyalı da konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kütahyalı, "Dün bana yapılan şaka sonrası bayılır gibi oldum ve Ahmet Çakar beni kusturmaya çalışarak müdahale etti. O sırada kendime geldiğimde internetten böyle bir kusturma yöntemi var Çakar'da onu yapıyor diye yorumlar okudum. Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. O sözle kastım Çakar'ın beni kusturmaya çalışması olayıydı" sözleri ile kendisini savundu.

İşte o açıklama:

rasim

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981, İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatı ve çocukluğu İzmir'de geçti. Babası mühendis, annesi öğretmendir. İzmir 60.Yıl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul'da Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okudu ancak 2.sınıftan ayrılarak yarım bıraktı.

Genç yaşında sinemaya yönelen Rasim Ozan Kütahyalı, 2002 yılında Sinan Çetin'le tanıştı. Bu tanışmanın ardından Sinan Çetin'in yapım şirketi Plato Film'de çalışmaya başladı. Burada metin yazarlığı yaptı. 2007 yılında Taraf'ın yorum sayfasına yazılar göndermeye başladı. Yazıları bir süre sonra oldukça ses getirdi ve Taraf'tan köşe yazarlığı teklifi aldı ve 10 Ağustos 2008'de Taraf gazetesi yazarı oldu.

2009 yılında Mahmut Övür ile birlikte Kanal T'de yayınlanan 'Politik Performans' adlı programda yorumculuk yaptı. Ayrıca Kanal T Ana Haberleri'nde de yorumcu olarak görev yaptı. Bir süre sonra buradan ayrıldı ve CNN Türk'te Reha Muhtar'ın sunduğu 'Çok Farklı' programında danışman olarak çalıştı. Aralık 2009'dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı. Beyaz TV'de Beyaz Futbol programında yorumculuk yapmaktadır.

Rasim Ozan Kütahyalı Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evli olup Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

Rasim Ozan Kütahyalı neden kovuldu? ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı derin futbol kovuldu mu neden kovuldu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.