Rap savaşlarının galibi kim olacak?

Türk rap camiası seneler sonra yeni bir tartışmayla yeniden hareketlendi. Seneler önce piyasaya çıkardığı "Eksik Etek" şarkısıyla üne kavuşan Norm Ender, bu defa rapin krallarına çattı. Aralarında kimler yoktu ki? Killa Hakan, Ben Fero, Ezhel ve rapin tartışmasız ustası Ceza...

“Mekanın Sahibi" ismiyle yayınladığı rap şarkısıyla; Killa Hakan, Ezhel, Ben Fero ve Ceza'yı hedef alan Norm Ender'e rap müziğin dört kralından yanıt gelecek mi? Killa Hakan, Ezhel, Ben Fero ve Ceza ortaklığıyla piyasaya çıkan Fight Kulüp şarkısına diss atan Norm Ender rap dünyasını karıştırdı.

Yalnızca bu da değil. Malumunuz üzere 90'lı yıllarda rock müziğin yükselişiyle birlikte, ancak Almanya menşeili Türkçe rap yapan Cartel gibi grupların sesi çıkabiliyordu. Rap müzik Türkiye'de tutmamıştı ve sahipsizdi. 2000'li yılların başından sonra Türkçe rock müziğin gerilemesiyle birlikte meydan rapçilere kalırken, Ezhel'in önlenemez yükselişi ve Ceza'nın kabul edilir otoritesiyle rap müzik, rock müziğin tahtına oturdu.

Rap savaşlarının galibi kim olacak? ile ilgili etiketler İzmir SuperHaber Ezhel rap rock Ceza Ben Fero
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.