Ramo’dan Sonra Murat Yıldırım Bir Dönem Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni İmaj Farklı Olmuş

Murat Yıldırım, Show TV’de yayımlanan ve başrollerini Esra Bilgiç ile paylaştığı aksiyonun, aşkın ve komedinin bol olduğu Ramo dizisinin final yapmasının ardından Murat Yıldırım ekranlara ara vermek yerine bir dönem dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Murat Yıldırım, Show TV’de yayımlanan ve başrollerini Esra Bilgiç ile paylaştığı aksiyonun, aşkın ve komedinin bol olduğu Ramo dizisinin final yapmasının ardından Murat Yıldırım ekranlara ara vermek yerine bir dönem dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ramo karakterinin aksine daha genç ve daha sert bir karakteri canlandıracak olan Yıldırım, Ramo karakterinin tam tersi olan bir imajla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ramo’dan Sonra Murat Yıldırım Bir Dönem Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni İmaj Farklı Olmuş

Yeni Dizi Bomba Gibi

Yayın hayatına Show TV’de başlayacak olan Aziz dizisi Antakya'da geçiyor ve yörenin tek halı üreticisi olan büyük köklü Payidar ailesinin Fransız delegesiyle ve Fransız işgali sırasında yaşadıklarını anlatıyor. Hem aşkı hem mücadeleyi hem de Aziz'in ikilemlerini bu dizide görmek mümkün. Murat Yıldırım,  dizide Aziz karakterine hayat vermektedir.

Ramo’dan Sonra Murat Yıldırım Bir Dönem Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni İmaj Farklı Olmuş - Resim : 2

Murat Yıldırımın yanı sıra en çok Güllerin Savaşı ve Çukur dizilerindeki rolleri ile adından sıkça söz ettiren Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Simay Barlas ve Güven Murat Akpınar da dizide bulunan isimler arasında. Aziz dizisinin yönetmeni Arıza dizisinden tanıdığımız Recai Karagöz, dizinin senartisti ise Kalp Atışı ve Hercai dizilerinden tanıdığımız Eda Tezcan'dır. 

Murat Yıldırım Kimdir?

13 Nisan 1979 Konya doğumlu olan Murat Yıldırım sahne hayatına tiyatro ile başlamıştır. İlk defa televizyonlarda boy gösterdiği dizisi ise Ölümsüz Aşk adlı dizidir. Bütün Çocuklarım, Büyük Yalan, Fırtına, Tuba Büyüküstün ile başrollerini paylaştığı Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi ses getiren televizyon dizilerinde rol almıştır.

Ramo’dan Sonra Murat Yıldırım Bir Dönem Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni İmaj Farklı Olmuş - Resim : 3

Sinemada ise Altın Portakala aday olan Araf filmiyle ses getirmiş, Kocan Kadar Konuş ve Kocan Kadar Konuş Dirilişteki Sinan rolüyle romantik komedi dalında filmlerde de rol almıştır. 

Ramo’dan Sonra Murat Yıldırım Bir Dönem Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni İmaj Farklı Olmuş ile ilgili etiketler Murat Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.