Ramo Hangi karakterden kurgulanmıştır? Gerçekte kimdir? Ramo'nun hikayesi...

Ramo hangi karakterden kurgulanmıştır merak ediliyor. SHOW TV dizisi Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. İzleyenler, Ramo'nun gerçekte kim olduğunu, hikayesini araştırıyor.

Ramo hangi karakterden kurgulanmıştır sorusunun yanıtı haberimizde. Murat Yıldırım'ın oynadığı Ramo karakterinin gerçekte kim olduğunu ve hikayesini merak eden takipçiler, internette araştırmalara başladı.

RAMO HANGİ KARAKTERDEN KURGULANMIŞTIR?

Çekimleri Adana’da yapılan Ramo dizisinin, senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Dizide, Adana’da yaşayan Ramo adındaki bir gencin hikayesi anlatılıyor. İzleyicinin aklında yıllarca akıllarda kalmayı planlayan dizide, Adana’daki bir ailenin kirli işlerini yürüten Ramo’nun yaşadıkları anlatılacak. Ramo, sevdiği kız olan Sibel’in babasının yanında çalışırken her şey birden değişir. Ramo, dostu Boz’u korumak için sevdiği kızın babasını ve kardeşini öldürmek zorunda kalır. Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan hikayede aşk, intikam, hırs ve nefret bir arada işlenecek.

Ramo yeni bölümleriyle Show Tv’de!

 

Ramo Hangi karakterden kurgulanmıştır? Gerçekte kimdir? Ramo'nun hikayesi... ile ilgili etiketler Ramo ramonun hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.