Ramazan'da Hangi Kanalda Hangi Hoca Var? Ramazan Programları 2022!

İftar ve Sahur programları Televizyonlarda başladı. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tv kanallarında hocaların mesaisi de başladı. Peki Hangi kanalda hangi Ramazan programı var? ATV, TRT 1, Kanal D hangi kanalda, hangi hoca var? İşte detaylar...

Ramazan boyunca birçok kanalda mukabelenin yanı sıra iftar ve sahur programları yayınlanacak. Diyanet TV’de mukabele her gün saat 06:00’da yayınlanacak. Kanal 7’de ise ramazan ayı boyunca saat 05:15’te ekrana gelecek. TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif programı yayınlanacak.

HANGİ KANALDA, HANGİ HOCA VAR?

KANAL D RAMAZAN PROGRAMI 2022

Kanal D’de bu yıl iftar programı ekrana gelmeyecek fakat sahurda Fatih Çıtlak Hoca, sohbetleri yayınlanacak. Ramazan'da saat 02.30’da “Mehmet Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti Programı” Kanal D ekranlarında yaklaşık 2 saat ekranda olacak.

TRT 1 RAMAZAN PROGRAMI 2022

TRT 1 ekranlarında iftar ve sahur programları olacak. Ramazan Sevinci saat 19.00’da Serdar Tuncer’in sunumuyla ekrana gelecek.

Sahur Bereketi programı yine Serdar Tuncer’in sunumuyla saat 03.20’de TRT1 ekranlarında olacak.

ATV RAMAZAN PROGRAMI 2022

ATV’de bu sene de Ramazan ayında Nihat Hatipoğlu iftar ve sahurda ekranlarda olacak. 19.50’de başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar programı yaklaşık olarak 1 saat sürecek.

Gece saat 02.45’te yine Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ise yaklaşık iki saat boyunca ATV ekranlarında olacak.

Ramazan'da Hangi Kanalda Hangi Hoca Var? Ramazan Programları 2022! ile ilgili etiketler ramazan programları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.