Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 2023 Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Ramazan ve Kurban Bayramında emeklilere verilen bayram ikramiyeleri zamlandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyesi tutarını açıkladı. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu?

Ramazan ve Kurban Bayramında emeklilere verilen bayram ikramiyelerine zam geldi. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyesinin ilki Ramazan Bayramı diğeri ise Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşların banka hesaplarına yatırılmakta.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu?

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL olduğunu açıkladı. Son olarak 1100 TL olan bayram ikramiyeleri 2000 TL’ye yükseltildi. Böylece toplamda iki bayramda emekli vatandaşlar 4000 TL alacaklar.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 2023 Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Ramazan Bayramı Emekli İkramiyeleri Ne Zaman, Hangi Ay Yatırılacak?

Emekli bayram ikramiyeleri geçtiğimiz yıllarda bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılmıştı. Bu yıl da en geç bayrama bir hafta kala ödenmesi gündemde. Ramazan Bayramı bu yıl 21 Nisan'da başlayacağından dolayı emekli ikramiyelerinin de 17 Nisan'a kadar hesaplara yatırılması beklenmekte.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 2023 Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler emekli Ramazan Bayramı Kurban Bayramı maaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.