Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri 2023 yılında 2 bin lira olarak açıklandı. Emekli vatandaşlar ise şimdiden Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin ne zaman, ayında kaçında hesaplara yatırılacağını araştırmaya başladı.

2023 Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklandı. Vatandaşlarda Ramazan Bayramı ikramiyelerinin bayram öncesi mi yoksa sonrasına mı kalacağı sorusuna yanıt aradı.

2023 Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Kadar Oldu?

Emekli bayram ikramiyesine yapılacak zam oranı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından açıklandı.

Buna göre; emekli bayram ikramiyesi 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildi. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekliye 2 bin lira ödeme yapılacak.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

2023 Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında, zamlı bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu.

Buna göre; 2023 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayram öncesi Nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde ödenecek.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı emekli İkramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.