Ramazan Bayramı 9 gün tatil mi? Kamu çalışanları kaç gün izinli?

Ramazan Bayramı’nda kamuda çalışanlar için tatil haberleri geldi. Tam kapanma kararı sonrasında Ramazan Bayramı tatili süresi vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Ramazan Bayramı kamu çalışanları 9 gün izinli mi?

Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı. Koronavirüs salgını kapsamında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam kapanma sürecine girildiğini söyledi.

17 günlük tam kapanma süreci içerisinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı tatili konusunda yeni haberler gelmeye başladı. Bunun üzerine vatandaşlar da Ramazan Bayramı tatili süresini merak eder oldu.

10-11 MAYIS 2021 TAM GÜN TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanlığına bağlı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan genelge ile tüm kamu çalışanlarının, Ramazan Bayramı öncesinde idari izinli olacağı bildirildi. Bu kapsamda 13 Mayıs Perşembe günü başlayıp 15 Mayıs Cumartesi günü sona erecek Ramazan Bayramı tatili için kamuda çalışacaklar, bayram öncesindeki 10 ve 11 Mayıs'ta tam, 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli sayılacak.

Ramazan Bayramı 9 gün tatil mi? Kamu çalışanları kaç gün izinli?

- 30 Nisan 2021 tarihi itibariyle hizmetler (sağlık, güvenlik, acil çağrı gibi kritik görev alanları hariç) asgari personelle yürütülecek.

- Yine hizmetlerin asgari personel bulundurularak yürütülmesi kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs 2021 Pazartesi ve 11 Mayıs 2021 Salı günleri tam gün, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü yarım gün idari izinli sayılmaları Cumhurbaşkanlığınca uygun görülmüştür.

Ramazan Bayramı 9 gün tatil mi? Kamu çalışanları kaç gün izinli? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı 2021 ramazan bayramı tatili kamu çalışanları
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.