Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı

Süper Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu mücadelenin öncesinde siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismail, konuştu. Ismael, "Ghezzal, sakatlığından dolayı yok. Berkay ise bugün oynamayı hak etti. Şampiyonluk bizim her ne kadar görevimizse, gençlere şans vermek de bu kadar önemlidir. Odaklı ve hedefe konsantre bir takım görüyorum. Bu hafta yeni bir hafta. Taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız." dedi.

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu mücadele öncesinde siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismail, konuştu.

Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı

İŞTE VALERIEN ISMAIL'İN O SÖZLERİ:

Ghezzal, sakatlığından dolayı yok. Berkay ise bugün oynamayı hak etti. Şampiyonluk bizim her ne kadar görevimizse, gençlere şans vermek de bu kadar önemlidir. Odaklı ve hedefe konsantre bir takım görüyorum. Bu hafta yeni bir hafta. Taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız.

.

Rachid Ghezzal neden yok? Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı öncesi Valerien Ismael açıkladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı Valerien İsmael rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.