PTT hafta sonu açık mı, kaça kadar açık, Cumartesi açık mı? 2023 Aralık PTT çalışma saatleri!

Cumartesi günü PTT'de işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için PTT Cumartesi açık mı sorusu merak konusu haline geldi. Bu bağlamda, PTT'nin çalışma saatleri ve günleri arama motorları üzerinde araştırılmaya devam ediyor. Peki, PTT hafta sonu açık mı, kaça kadar açık, Cumartesi açık mı? 2023 Aralık PTT çalışma saatleri! İşte, PTT çalışma saatleri hakkında merak edilen detaylar...

Günümüzde hızla dijitalleşen dünyada, posta ve kargo işlemlerinde önemli bir rol üstlenen PTT, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor. Ancak, PTT'nin çalışma saatleri, özellikle hafta sonları merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu bağlamda, Cumartesi ve Pazar günleri PTT'nin açık olup olmadığı, çalışma saatleri ve detaylarına dair soruların cevapları araştırılıyor. Peki, PTT hafta sonu açık mı, kaça kadar açık, Cumartesi açık mı? 2023 Aralık PTT çalışma saatleri!

PTT hafta sonu açık mı, kaça kadar açık, Cumartesi açık mı? 2023 Aralık PTT çalışma saatleri!

PTT HAFTA SONU AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT şubeleri kapalıdır. Ancak, belirli bölgelerdeki PTT şubeleri Cumartesi günleri 13.30'a kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri ise kapalıdır. Bu nedenle, Cumartesi günü PTT işlem yapmak isteyenler, işlemlerini ancak Pazartesi günü gerçekleştirebilirler.

2023 ARALIK PTT ÇALIŞMA SAATLERİ!

Hafta içi: 08:30 - 17:00 (Bazı şubelerde 17:30)

Öğle arası: 12:30 - 13:30

PTT KAÇA KADAR AÇIK, KAÇTA KAPANIYOR?

PTT şubeleri arasında bölgeden bölgeye kapanış saatlerinde farklılıklar yaşanabilmektedir. Bazı şubeler 17.30'a kadar işlem yaparken, bazıları 16.30 - 17.00'a kadar işlem yapmaktadır. PTT ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirmeden önce, ilgili şubenin kapanış saatini internetten teyit ederek işlemlerinizi sağlayabilirsiniz.

PTT, CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI?

PTT'nin Cumartesi ve Pazar açık mı sorusunun yanıtı genel olarak hayır olmakla birlikte, belirli bölgelerdeki şubelerin 13.30'a kadar hizmet verdiği unutulmamalıdır. Hafta içi çalışma saatlerinde de bazı şubeler arasında farklılıklar bulunmaktadır. Bu nedenle, PTT müşterileri işlemlerini gerçekleştirmeden önce güncel çalışma saatlerini kontrol etmeleri önemlidir.

PTT hafta sonu açık mı, kaça kadar açık, Cumartesi açık mı? 2023 Aralık PTT çalışma saatleri! ile ilgili etiketler PTT
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.